400 g nötbringa
1 gul lök
3 - 4 vitlöksklyftor
1 röd paprika
1 grön paprika
olja till stekning
1 tsk salt
1 krm chilipeppar
2 dl köttbuljong
saft av 1 citron
4 msk tomatpuré
1 lagerblad
1. Putsa köttet och skär det i jämnstora grytbitar. Skala och hacka löken. Skölj, kärna ur och strimla paprikorna. Bryn löken i olja på medelstark värme. Öka värmen och låt köttet bryna med. Krydda med salt och chilipeppar.
2. Sänk värmen och späd med buljong och citronsaft samt tillsätt tomatpuré och lagerblad. Låt sjuda på lägsta värme under lock ca 1 - 1,5 timme eller tills köttet känns mört.
3. Rör ned paprikan vid servering och smaka av med salt och peppar.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng