Placeholder

Äppelsoppa

Ingredienser

500 g goda, röda äpplen
1 l vatten
0,5 dl socker
1 kanelstång
2 msk potatismjöl
utrört i litet kallt vatten

Gör så här

1. Koka upp vatten, socker och kanel i en gryta. Skala och tärna äpplena i små bitar. Tillsätt äppelbitarna och koka ca 10 minuter tills de blivit mjuka.

2. Ta från värmen och mixa helt slätt. Sätt tillbaka soppan på plattan och red av den med potatismjöl utrört i litet vatten. Blir soppan för tjock så tillsätt litet mer vatten.

3. Servera soppan kall eller varm.

1 l

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr