3 - 4 äpplen
1 dl vatten
1,5 dl naturell yoghurt
1,5 dl grädde
3 gelatinblad
1 msk socker
2 krm kanel
1 krm vaniljpulver
1 dubbelnougat
1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Skala och tärna äpplena. Lägg äpplen och vatten i en kastrull och låt koka 5 minuter. Mosa sedan äpplena och ställ åt sidan att svalna.
2. Vispa grädden och blanda med yoghurt, socker, vanilj och kanel. Smält gelatinbladen med någon msk av äppelmoset och rör ned i resten av moset. Rör sedan ned gräddblandningen och blanda noga.
3. Fördela moussen i portionsskålar eller glas och ställ in i kylen minst 30 minuter före serveringen. Dekorera med hyvlad dubbelnougat.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…