800 g nöt- eller blandfärs
2 ägg
2 tsk salt
2 krm svartpeppar
2 dl matlagningsgrädde
2 dl hackad persilja
0,5 dl finhackad eller riven lök
2 stora äpplen
smör
1. Blanda färsen med ägg, salt, peppar, grädde, persilja och lök. Grovriv äpplet och rör ned det i färsen.
2. Forma till 8 stora eller 16 små ovala biffar. Stek dem 4 - 5 minuter på varje sida.
8 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…