3 gelatinblad
2 dl apelsinjuice
2 - 3 msk socker
4 dl mellangrädde
4 apelsiner
1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten 5 minuter. Värm apelsinjuicen och rör ned sockret. Krama ur gelatinbladen och låt dem smälta i juicen. Ta från värmen och rör ned grädden.
2. Häll upp i glas eller portionsskålar och ställ i kylen att stelna. Det tar några timmar. Riv apelsinskal och strö över pannacottan.
3. Servera med skurna apelsiner.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…