1 l vaniljglass av god kvalitet
3 msk rivet apelsinskal
1 msk koncentrerad apelsinjuice
Hallonsås:
100 g frysta hallon
0,6 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1. Låt glassen bli mjuk och rör i skal och koncentrat av apelsin. Frys den igen.
2. Mixa hallonen med flor- och vaniljsocker. Häll purén i en finmaskig sil och passera såsen med baksidan av en sked så att inga kärnor kommer med.
3. Servera glassen med såsen och gärna en liten chokladkaka till.
2 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar