3 apelsiner
200 g mörk choklad, 70%
6 äggvitor
3 msk socker
1. Tvätta apelsinerna och riv skalet. Spara litet till garnering.
2. Smält chokladen över vattenbad och tillsätt apelsinskalet. Vispa äggvitorna till hårt skum och tillsätt sockret mot slutet.
3. Vänd försiktigt in chokladen i äggvitan tills blandningen fått en jämn, mörk chokladfärg.
4. Portionera i 6 glas och ställ i kylen minst 1 timme. Garnera med skal.
6 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…