200 g smör
2,5 dl socker
1 tsk vaniljsocker
3 ägg
4 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 dl koncentrerad apelsinjuice
100 g mörk blockchoklad
1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en kakform.
2. Rör smör, socker och vaniljsocker poröst. Tillsätt äggen ett i taget under omrörning.
3. Blanda mjöl och bakpulver. Rör ned det försiktigt i smeten växelvis med juicen.
4. Hacka blockchokladen grovt och rör ned den i smeten. Grädda 40 - 45 minuter.
5. Låt svalna litet innan den tas ur formen.
8 - 10 bitar
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk