Placeholder

Anettes rabarberdessert

Ingredienser

2 dl flagad rostad mandel
2 dl små mandelbiskvier
650 g rabarber
0,75 dl socker
1 tsk malen kanel
2 dl vispad grädde

Gör så här

1. Stöt mandelbiskvierna eller krossa dem i matberedare. Smält samman rabarber, socker och kanel.

2. Vispa grädden. Blanda mandelbiskvier och rostad mandel, men spara litet mandel till garnering.

3. Lägg blandningen i botten på 4 coupeglas. Fördela rabarbern ovanpå och toppa med vispad grädde. Garnera med litet rostad mandel och dofta över kanel.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.