2 dl flagad rostad mandel
2 dl små mandelbiskvier
650 g rabarber
0,75 dl socker
1 tsk malen kanel
2 dl vispad grädde
1. Stöt mandelbiskvierna eller krossa dem i matberedare. Smält samman rabarber, socker och kanel.
2. Vispa grädden. Blanda mandelbiskvier och rostad mandel, men spara litet mandel till garnering.
3. Lägg blandningen i botten på 4 coupeglas. Fördela rabarbern ovanpå och toppa med vispad grädde. Garnera med litet rostad mandel och dofta över kanel.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…