500 g falukorv, strimlad
200 g champinjoner i kvartar
0,5 skivad purjolök
3 dl grädde
4 dl vatten
2 msk fransk senap
3 - 4 msk riven pepparrot
4 msk finhackad dill
2 tsk kinesisk soya
salt
svartpeppar
1. Stek svamp och korv och lägg över i en gryta.
2. Blanda ned alla övriga ingredienser och låt puttra ca 20 minuter. Red av med litet maizena.
3. Servera med potatis.
3 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…