Placeholder

Anders kasslergryta med grönpeppar och champinjoner

Ingredienser

500 g kassler
200 g champinjoner
1 purjolök
2 vitlöksklyftor
4 dl crème fraîche
6 dl vatten
1 msk soya
1 - 2 msk torkad, mortlad grönpeppar
maizena till redning

Gör så här

1. Skär kasslern i tjocka skivor och tärna dem. Stek i smör i en järngryta. Stek sedan de skivade champinjonerna i smör och tillsätt dem till grytan.

2. Pressa i vitlöken och tillsätt skivad purjolök, kryddor, fond, vatten och crème fraîche och låt puttra ca 30 minuter.

3. Smaka av och red ev. Servera med potatis eller ris.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.