500 g kassler
200 g champinjoner
1 purjolök
2 vitlöksklyftor
4 dl crème fraîche
6 dl vatten
1 msk soya
1 - 2 msk torkad, mortlad grönpeppar
maizena till redning
1. Skär kasslern i tjocka skivor och tärna dem. Stek i smör i en järngryta. Stek sedan de skivade champinjonerna i smör och tillsätt dem till grytan.
2. Pressa i vitlöken och tillsätt skivad purjolök, kryddor, fond, vatten och crème fraîche och låt puttra ca 30 minuter.
3. Smaka av och red ev. Servera med potatis eller ris.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk