300 g smör
3 dl socker
3 ägg
3 dl potatismjöl
1,5 tsk bakpulver
2 burkar ananaskross
Glasyr 1:
4 - 6 msk smält smör
1,5 dl socker
1 ägg
Glasyr 2:
2,5 dl kokosflingor
3 tsk vaniljsocker
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Vispa smör och socker vitt och pösigt. Tillsätt äggen, ett i taget.
3. Blanda vetemjöl och bakpulver och rör ned det i smeten. Bred ut den i en långpanna och grädda ca 20 minuter. Bred på ananaskross, jämnt fördelat.
4. Rör ihop glasyr 1 och bred den på ananasen. Bred på glasyr 2 och grädda allt ca 10 minuter tills det fått litet färg.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng