Placeholder

Ananasrutor

Ingredienser

300 g smör
3 dl socker
3 ägg
3 dl potatismjöl
1,5 tsk bakpulver
2 burkar ananaskross

Glasyr 1:
4 - 6 msk smält smör
1,5 dl socker
1 ägg

Glasyr 2:
2,5 dl kokosflingor
3 tsk vaniljsocker

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Vispa smör och socker vitt och pösigt. Tillsätt äggen, ett i taget.

3. Blanda vetemjöl och bakpulver och rör ned det i smeten. Bred ut den i en långpanna och grädda ca 20 minuter. Bred på ananaskross, jämnt fördelat.

4. Rör ihop glasyr 1 och bred den på ananasen. Bred på glasyr 2 och grädda allt ca 10 minuter tills det fått litet färg.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.