150 g smör
2 dl socker
2 ägg
1 tsk vaniljsocker
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1,5 dl mjölk
2 burkar krossad ananas
Glasyr:
ca 2 dl florsocker
2 msk ananasspad
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Sila spadet från ananaskrosset och ta vara på det. Rör smör och socker pösigt. Blanda i äggen ett i taget under omrörning.
3. Blanda vaniljsocker, vetemjöl och bakpulver och tillsätt det växelvis med mjölken. Vänd sist ned ananaskrosset.
4. Fyll formarna till 3/4. Grädda 10 - 12 minuter, dubbla tiden för stora formar. Låt kallna.
Ca 25 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…