Ca 6 Muffins
Ca 30min
3-4 ägg (beroende på storlek)
1 skvätt vatten eller mjölk
salt & svartpeppar
Förslag på fyllning:
riven ost, keso eller fetaost
rökt skinka/kalkon eller bacon
lax eller kyckling
spenat eller ruccola
soltorkade tomater
lök eller potatis
svamp
Sätt ugnen på 200°C.
Vispa ihop ägg med en skvätt vatten eller mjölk samt salt och peppar i en bunke.
Fördela valfri fyllig i muffinsformar eller en oljad muffinsplåt. Häll på äggsmeten, men lämna lite plats annars kan smeten flyta ut när muffinsen sväller.
Ställ in i ugnen och grädda ca 10-15 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…