Wallenbergare med mandelpotatispuré
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Wallenbergare500 g kalvfärs, finmalen 1 tsk salt 1 krm svartpeppar, malen 1 krm vitpeppar, malen 3 äggulor 3 dl vispgrädde 1,5 dl ströbröd 50 g smör, att steka i
  • Mandelpotatispuré800 g mandelpotatis 1,5 dl vispgrädde 0,5 dl mjölk 70 g smör 0,5 citron, rivet skal muskot, riven efter smak 0,5 tsk salt
  • Gröna ärtor200 g frysta ärtor (gröna) vatten 1 msk smör salt
  • Tillbehör100 g smör, brynt rårörda lingon

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.