Tillsätt spenat och fräs i cirka en minut. Ta bort från värmen och låt svalna. Blanda den avsvalnade spenatblandningen med ricottan, fetaosten och muskot och krydda med salt och peppar
Receptet på den här supergoda vegetariska stroganoffen, med tomatpuré, kommer från arla. Det är tur att jag numera bara äter vegetariskt (falsk) stroganoff så att jag slipper blanda mig i debatten om vad som är rätt och fel
Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga. Riv morötter, lök och vitlök fint och blanda ner i linserna tillsammans med solrosfrön, ägg och kryddor
Nu är det en ny vecka igen och idag har jag haft lite egentid eftersom Oskar och Felicia har varit hos Felicias kusin Hjalmar och fixat lite med lampor och bokhyllor
Servera denna fantastiska (ochvegetariska) stroganoff med sallad och kokt ris. Skär halloumi i stavar och stek gyllene i oljan, tänk på att det är viktigt att de får stekyta
Köttfri måndag = Curry bowl Vi försöker variera maten hemma så gott det går med tanke på barn och deras inte allt för varierande önskemål… Vegetariskt händer tyvärr inte så ofta som jag önskat
Här är recept till mycket goda och mättande vegetariska biffar. salt och kryddor efter smak (jag tog örtkryddsblandning med bl a rosmarin, basilika, persilja, senapsfrö och lök)
Krämiga och fylliga utan att kännas flottiga, perfekt. Blanda all fyllning (ja alltså allt utom bröden) – vi rörde först bara i lite jalapenos till barnen och lade sen i mer innan vi gjorde våra egna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.