Lite tips på vegetariskmat till buffémiddagen, väldigt gottoch fräscht. Tillsätt olivoljan rör om, lägg i zuccinin, morötterna, chilin, lökarna och spiskummin, fräs långsamt tills morötterna mjuknat
Receptet är således inte veganskt utan ovo-laktovegetariskt. Dagens grymma vegetariska lunchtips kommer här, en gräddig halloumistroganoff med soltorkade tomater
13 st normalstora morötter 1 st gul lök 1 st ägg 2 msk ströbröd 2 msk potatismjöl ca 2 krm salt 1 krm vitpeppar Rapsolja till stekningSkala och finriv morötterna, hacka löken. Forma biffar (blir på satsen ca 8-10 stycken) och genomstek knapriga på medelvärme i stekpanna med rapsolja
Mixa broccoli (bukett och stam) med ägg, kryddor och chili. 2 Vänd ihop med spenat, tomatoch getost (mixa inte. 3 Forma järpar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. 8 hackade soltorkade tomater
1Hacka sedan svampen och löken och fräs dom lite lätt med smör. 1Häll sedan ner grädden och gräddfilen i svampen och löken och koka upp lite lätt under rörning. 1Häll sedan i sojan och fonden tillsammans med resten, salta och peppra efter smak. 1Serveras med ris eller nudlar, och njut
Att jag bloggar måste ju betyda att jag har något riktigt gott att dela med mig av. Brukar ha blandad tur med mina vegetariska biffar men denna gången blev det full pott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.