En måste söka lite för att hitta till receptet. Första sidan som hänvisas till från mytaste funkar intr, men genom att gå upp till listmenyn där, kan en hitta till alla recept på den sajten.
Tänk att det idag går att få sig en pizza som är både glutenfri & vegan på de flesta pizzerior. Den här pizzan är utmärkt att fira Vegan Pizzans dag med
Det här är allt som behövs, kryddningen är givetvis valfri men jag föredrar som många andra gånger jag gör biffar av något slag – cayenne, svart & vitpeppar, salt och någon torkad ört
Min man har precis lämnat hemmet för att spela i Stockholm ikväll, så jag har förberett min middag redan nu – ” färsk ” pasta är ju ingenting en glutenintolerant vegan ofta springer på – så man får helt enkelt ta saken i egna händer
Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
Att konstatera är alltså att jag generellt inte är särskilt mycket av en #hälsovegan när det kommer till maten jag instagrammar men i hemlighet är jag lite smånyttig och gillar att i alla fall veta att jag kan hälsofiera "vanliga" recept om jag känner för det (det gör jag oftast inte)
Så, postningarna här är lite färre – tentaplugget och skolarbetena lite flera. Så – jag tänker att jag kanske kan köpa mig lite förlåtelse och skicka ut supermycket tack – genom det här supergoda receptet på väldigt kladdig och god – nästan kolig – kladdkaka
Veganskt,. veganpaj,. veganskpaj. 1-2 dl havregrädde1/2-1 dl näringsjäst (en sorts jäst i form av flingor eller pulver som har en nötig, ostig och smak vilket gör den perfekt som ersättning av ost i vegansk matlagning)skal av 1/2 citron
Det här med vänner – när man är vuxen och hittar nya vänner i samma stad man bor i, och man bara undrar hur det kommer sig att man inte känt denne hela livet
För ett ganska så bra tag sedan snappade vi upp ett recept hos vår favorittant på en vegetarisk köttfärslimpa, som vi genast kände att vi bara var tvungna att prova
Vegan & glutenfri baguette. Hej på er. Här kommer brödet jag serverade till min soppa igår. Ursprungs receptet innehåller äggvita men jag böt ut det mot no egg och det gick hur bra som helst
Jag gjorde ett glutenfritt hamburgerbröd på (glutenfria) havregryn och hasselnötsmjöl som jag kryddade med brödkryddor och gurkmeja (delvis för färgens skull, men det gav även mycket god smak)
Jag och mamma gjorde scones i helgen men då hade jag både havregryn och filmjölk i. Havregryn är det inte alla som tål och därför bytte jag ut det till boveteflingor och ersatte filmjölken med iMat till dagens scones
Servera med en örtolja ( olja, persilja, vitlök, salt å peppar mixat) å vitlöksbröd – t ex. Ca 8 portioner – 30 minuter. 2 – 3 stora potatisar, skalade å tärnade. Ca 8 portioner – 30 minuter 2 – 3 stora potatisar, skalade å tärnade
Kommentarer
mariagraube
Kom till en sida som inte fanns.
mariagraube
Sidan finns inte :(
slowfire
En måste söka lite för att hitta till receptet. Första sidan som hänvisas till från mytaste funkar intr, men genom att gå upp till listmenyn där, kan en hitta till alla recept på den sajten.
Logga in eller Registrera för att kommentera.