Sagt och gjort, i torsdags när jag kände mig sådär väldans baksugen vevade jag ihop en busenkel och enligt killarna världsgod dessert av endast två, japp du läste rätt, två ingredienser, dumlekolor och vispgrädde
1,5 grädde (vispad)4 dl cremefraiche (två burkar)200 gr smält choklad(vit marabou)Skalet av en citron( tvätta citronen och riv)Blanda ihop detta till en slät smetHäll upp i glas och in i kylen
Då blir kocken glad och jag vet med all säkerhet att Mr C älskar den här desserten, för efter jag fotat de här, försvann de lika fort som en avlöning, ja det är sant
Sitter och googlar efter tips på vad jag kan bjuda på som dessert till nyår. Ramlade över det här receptet, låter både gott och festligt med den rosa färgen
-). -). Den här pajen tar 5-10 minuter att slänga ihop och sedan ca 40 minuter i ugnen, så den är superenkel och snabbt fixad. Grädda i mitten av ugnen på 150 grader i 40-50 minuter. 5-10 minuter att slänga ihop och sedan ca
Crème anglais. Lägg gelatinblad i kallt vatten. Blanda äggulor och strösocker i en bunke. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna och lägg i mjölken, koka sedan upp vaniljstång, grädde
5 Juli 2015. Recept Bakverk 2015. banan,. banan paj,. vaniljglass. Banan paj med vaniljglass. Lite söndags gott efter en jobbar dag & så blev det ett tränings pass så himla sköönt
Helgen närmar sig och jag tänkte därför att ni skulle få ett litet desserttips inför denna. Det här är en paj som smakar nästan likadant som friterad banan (sån du ofta får som dessert på kinarestauranger) och det är ju så himla gott
Desserten på Nyår satt som en smäck. Riskripsies-pavlova med smörkräm och färska bär 4 st. Till garnering2-3 dl vispgräddefärska bär tex hallon och blåbär. Riskripsies-pavlova med smörkräm och färska bär 4 st
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.