Torskrygg skulle det bli. Ett säkert kort som det är svårt att misslyckas med. Torskrygg. Vanligtvis brukar jag bryna ryggen för att sedan låta den gå klart i ugnen med en stektermometer i
Smörstekttorskryggmed rödvinssmör och blomkålspure. Nu steker du torskryggbitarna i rikligt med smör på medelvärme och salta, smöret ska dofta kola, då är det färdigt att lägga på fisken
Det är bara när man använder dåliga råvaror som man behöver fuska med tillsatser och smakämnen. Prova till exempel att göra en omelett med konventionella butiksköpta fabriksägg, komjölksbaserad ”fetaost”, bleka växthustomater och lågprisbacon
Vi köpte färsk fin torskfilé som smörstektes till sparris och hemmagjord Hollandaisesås. Vispa ihop äggulorna med vinäger och citron i en mindre rostfri kastrull
Torskryggmed bacon, ägg och purjo. I kväll bjuder jag på en god torskrygg. Nej, men det har varit sjukdomar, fjällresa, dåligt med inspiration, ont om tid, ja mycket annat som har gjort att bloggen har kommit i andra hand
När jag var liten åt jag alltid tonfisk på burk med salladsdressing till och detta brukar jag fortfarande göra när jag behöver något snabblagat till lunch eller middag
Smörstekttorskrygg. Lägg ned torskryggen i pannan med skinnet nedåt. Torskrygg. Blanda mjukt smör och mjöl i en skål med en gaffel till en pastaredning och rör ned i såsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.