Här hade jag förstås tänkt ta med en bild på Britta. Förslagsvis forma degen, medan den är ljummen, till ”limpor” och placera dessa på t ex en skärbräda
Det var flera som efterfrågade recept på filmjölkskakan och självklart ska ni få det. Perfekt att ha liggandes i frysen om man oväntat skulle bli fikasugen, eller om man ska på utflytkt
Därför blir det, påbegäran, recept på det här idag. Även om det inte kommer in så mycket kommentarer från er här på bloggen så har jag ändå möjlighet att få fram statistik på vilka inlägg som är mest klickade
Inte alls för att jag mår dåligt på något sätt. Och pyntar dom på Helena Lyth´s vis. (jag missade henne på teven imorse, men följer hennes blogg frekvent)
Så på barnens begäran bakade vi dessa igår. Häromdagen när vi efter ännu en väldigt varm och härlig dag slog rot i soffan upptäckte jag till min glädje att de skulle visa repris på ett av Leila bakar
Mina middagsgäster frågade efter recept på min dragonvitvinssås såhär kommer det. )Dragonvitvinssås. 60 g smörRiv 1 1/2 scharlottenlök superfint så att när såsen kokar upp smälter löken liksom bara in
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.