Stek upp strimlad kyckling i lite olja, salta och peppra. Lägg i grönsakerna och stek upp. Blanda i grädden som du blandat i sweet chili + kryddor och sedan i med nötterna
Stek kycklingen i ugn om den inte är färdiggrillad och stek champinjonerna i lite smör/olja i panna. Blanda grädden och kryddan (efter smak) och häll sedan grädden + champinjonerna över den nästan färdiga kycklingen och ställ sedan in i ugnen i 200 grader ca 10 minuter
Thailändsk kycklinggryta 4 port. Min sol försvann typiskt nog. så jag fortsätter väl här och bjuder er på ännu ett recept och hoppas under tiden att solen vågar sig fram igen
Detta är en lätt och enkel variant av klassikern flygande jakob. Jag tycker det var jättegott och passar perfekt som en snabblagad vardagsmiddag då man vill äta lite nyttigare
Ansa paprikorna och hacka dem. Hacka löken och bryn den med färsen och hackad rökt skinka. Häll i krossade tomater, ananasbitar, hackad paprika, pressad vitlök, kryddor och salt
Den här kycklingpajen har jag gjort i över 10 år och är verkligen en gammal favorit. Barnen älskar den också då pajskalet blir som bröd, som påminner om scones
Receptet på den här fiskgratängen, hittade jag i en bok från Viktväktarna för 100 år sedan. Eller snarare 15 år sedan, och det var vid den tiden då jag började intressera mig för matlagning
Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. Tina Broccolin och dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
Igår åt vi en gammal favorit, som faktiskt också är ett gammalt viktväktarrecept. Detta brukar jag göra dubbelt av eftersom det passar så bra som matlåda till jobbet också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.