Den här såsen blev jättegod. Den var ännu godare dagen efter, så man kan passa på att göra den dagen innan man ska äta den. Funkar även som pizzasås eller pastasås.Grillsås
Hela förra sommaren körde jag med min grillsås som var creme fraiche-baserad och innehöll fetaost och rödlöksmarmelad, men i år gapar kylen tom på sådan marmelad
Här får ni ett recept på en jättegod tacosås som jag fick av en gammal kollega till mig. När ni väl äter denna sås så kommer ni inte vilja ha gräddfil mera
God middag på er alla, den fina, soliga och varma lördag. Vi hoppas att ni fått sova ut lite denna morgon, säkert är det extra behövligt med tanke på att man plötsligt måste stiga upp tidigt igen efter lata semestermorgnar
Kommentarer
Sven-Erik Johansson
Använde grillad paprika på burk i stället och använde en del av oljan från burken i st för solrosolja. Tror det blev ännu bättre av det, faktiskt.
Logga in eller Registrera för att kommentera.