Sommarens hetaste tips på sås till grillat kommer här. smaka av med salt. Verkligen en SUUPERGODsås som kommer att förgylla många grillmiddagar i sommar
rikligt med paprikapulver. Vi hade grillade kycklingdelar när vi åt såsen första gången, men sedan dess har vi haft den till både lax, räkoroch grillat lamm och den har passat precis lika bra där
Ett gäng färgglada grönsaker, typ pasta, Keso, olivolja, en burk tonfisk och gärna ett gott bröd blir en god salladsmåltid som håller mig mätt en hel eftermiddag
Vi brukar göra ett recept som kommer från kokboken Kärlek, oliver och timjan och det är soppa som heter Fransk-svensk fisksoppa som är fantastiskt godoch omtyckt av såväl stora som små
Den här grytan var kanongodoch väldigt enkel att laga. Till detta recept använde jag en linssort som heter 'Små linser', men de går att ersätta med gröna linser
1 kg räkormed skal. 2 msk sweet chilisås. 1 kg räkormed skal 2 st schalottenlökar 1 msk curry 1 msk smör eller margarin 1 st röd paprika 1 st grön paprika 1 st burk krossade tomater 400 g 2 msk sweet chilisås 2 dl crème fraîche Det här behövs till 4 port
Servera med ljust bröd och varför inte ett glas öl. Skala räkorna. Lägg i räkorna. Koka upp och sjud på svag värme i 5 minuter. Låt dem koka med i 2 minuter. 500 g tinade räkormed skal. 500 g tinade räkormed skal 4 msk tomatpuré 4 msk vatten 4 msk balsamvinäger 1 msk konjak 1-2 tsk sambal oelek 1 ½ msk olivolja 4 krm salt 2 krm strösocker 3 msk finhackad scharlottenlök 1 msk finhackad persilja 1 msk finhackad dill
såg en sås, med mynta och fetaost, på Helenas blogg i går som jag blev sugen på att testa. Sitter och mumsar på lite svenska jordgubbar med lättvispad grädde
Servera med ljust bröd och varför inte ett glas öl. Skala räkorna. Lägg i räkorna. Koka upp och sjud på svag värme i 5 minuter. Låt dem koka med i 2 minuter. 500 g tinade räkormed skal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.