Färdig glutenfri tårtbotten från frysdisken på Coop Mega, TACK för att det fanns. Jag fick en uppgift till bröllopsdagen av min väninna och det var att bidra med något till dessertbordet
Färdig glutenfri tårtbotten från frysdisken på Coop Mega, TACK för att det fanns. Jag fick en uppgift till bröllopsdagen av min väninna och det var att bidra med något till dessertbordet
Inte alla vill stå inne i köket och envisas med komplicerade kakor eller vänta på att bullar ska jäsa, men många vill ändå ha en kaka till kaffet, då är rulltårta lösningen
Att baka glutenfritt bröd tar ingen tid alls - i jämföresle med vanligt bröd som oftast ska jäsa. Det är många som ifrågasätter mitt val att äta glutenfritt här - eller egentligen ifrågasätter de inte det, de undrar mer hur det ens är möjligt att leva glutenfritt i landet av pasta och pizza
Den glutenfria cannelonin är gjord av majs och kommer från Senza Glutine, och den fyllde jag med en röra av grönkål och fetaost, innan en smakrik tomatröra och lite mer fetaost och grädde fick kröna skapelsen
Ni som själva bloggar vet att det tar ganska mycket tid, och emellanåt har jag faktiskt känt mig lite trött på alltihop och till och med funderat på att lägga av
Krydda ytterfilén runt omBryn den i stekpannan så att den får stekytaTa upp den och skär den mitt i, som en ficka som du kan lägga fyllningen iTärna tomaterna och grovhacka basilikanta hälften av fetaosten och smula ner tillsammansmed tomathacket, krydda lite med svartpepparFyll ytterfilén med röran och smularesterande av fetaosten på toppenStäll i mitten av ugnen 175 grader i ca 40 minuterSkiva under tiden champinjonerna och stek domTa ett uppläggningsfatLägg först
Äter grovt bröd med lite mer gott samvete, men så hittade jag den här produkten i glutenfria hyllan nyligen och det gör att det ljusa brödet känns en aning "nyttigare"
Hacka lök-paprika-vitlök, stek i mycket smör, nästan så att detkokar i stekpannan, när det blivit mjukt så häller du upp detpå en bit hushållspapper så att fettet försvinner litegrann,låt det sedan bli kallt, när det kallnat så blandar du ihop detmed osten, saltar och pepprar lite, jag klickade på oströranpå biffarna (blev ganska mycket röra på gott gott) sen sårullade jag ihop biffarna och fäste med en tandpetareSaltade och pepprade runt om, stek dom sen i smör och rapsolja (arlas)sänk sedan värmen så att dom blir genomstekta
Rör krämen mjuk och lägg ihop californiakakorna två och två medkräm emellan. Låt stå kvar och torka i ugnens eftervärme med luckan på glänt, minst en halvtimme
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.