Galette med chèvre, spenat, tomatoch skinkaJag är väldigt förtjust i galetter efter att ha bott mycket i Frankrike och dessutom jobbat som crêpeskock på ett crêperie i Paris
Gratinerad chèvre medvalnötteroch honung på ett grovt bröd. Och sallad till det. Förra veckan när min man var bortrest i jobbet såg middagen för mig ut så här
Spenatoch lax fick också vara med på toppen, och det blev en fulländad lördagsmiddag. Bara genom att mixa Västerbottenost med ricotta, en äggula och lite peppar fick jag till den perfekta krämen
Stek upp galetterna. Fyllningrotselleriauberginezucchinibroccolikörsbärstomatergetost, chevrérostade valnötterrostade pumpakärnorärtskott till garneringSkär rotselleri i tärningar och stek på medelhög värme
Med en sallad till och varför inte ett glas rött känns inte. svamprisotto och mustiga soppor. lägg i en kastrull tillsammans med ingefära socker och saften av en pressad
Fräs spenaten i lite smör med vitlöken, salta och peppra efter smak och riv över lite muskot. Gärna med fänkål, paprika, coctailtomater, morot, ruccola och kanske några rostade solrosfrön
Min nya blogg hittar du Hoppas att du följer med mig ditt. Lägg spenaten på ett fat, lägg på rödbetorna när det fortfarande är varma och smula över chevréosten
Galettermed chevre, valnötterochspenat. Chêvre chaud med citronspetsad rotsaks- ochspenatsallad. Avsluta med att toppa pastan medvalnötteroch de smörstekta salviabladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.