Det var trevligt att få lite variation på salladen vid maten. ochrecept på morotsbiffar HÄR. En annorlunda, krispig och riktigt fräsch sallad med frukt och valnötter
Jag stekte vårrullar och till dem gjordes en vitkålssallad med asiatiska smaker. Lägg en tallrik över salladen och pressa ner den, så det blir en tyngd på salladen
Täck med plastfolie, låt salladen stå ochgotta sig i kylen en stund innan servering. Supergod och superkrämig potatissallad som passar perfekt att serveras vid de allra flesta rätter
Salladen blir desto godare om den får gotta till sig i kylen en stund. Hetta upp lite olja i en stekpanna och häll i den frysta majsen (du behöver inte tina upp den först)
Så fantastiskt gott. Strimla rödkålen, gärna i matberedaren eller med en mandolin. Jag gjorde den med rödkål denna gång och smaksatte dressingen med senapsfrön
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.