Ibland tycker jag det är svårt att veta vad man ska göra med all rabarber – för vi får MYCKET – speciellt som maken är sådär förtjust i det, men den här kakan var en superbra sak att använda den till
Vispa grädden och fördela i glasen. 11 l grädde. 1Fyllning150 g smör 1,5 kg jordgubbar 1 l grädde citronmellis, flaggor eller dyligt till dekorationTårtbotten. Vispa ägg och socker med elvisp i 5 minuter
Häll grädde och socker i en kastrull. Lägg fröna och stången i kastrullen tillsammans med det andra. Ta upp vaniljstången och rör ner gelatinbladen (som du kramat ur) i den varma grädden
Servera medvispadgrädde eller vaniljglass samt färska jordgubbar eller andra bär. Glasyren kan du göra medsojagrädde, havregrädde eller risgrädde och med någon mjölkfri, smaksatt choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.