Låt småputtra några minuter och tillsätt sedan grädde, fond, soja ochdijonsenap. Koka pastan enligt förpackningen och när den är klar vänds den ner i pastasåsen
salt och nymald svartpeppar. 250 g pasta rigatoni. 2 st kycklingfiléer 1 st stor röd paprika 1 st stor gul paprika 2 st rödlökar 1 tsk olivolja 250 g pasta rigatoni 150 g Philadelphia Light Naturell 1. 75 dl kycklingbuljong basilikablad till garnering salt och nymald svartpeppar
Blanda runt och smaka av med salt, peppar. Hetta upp en panna och fräs chili, vitlök, tomatpure, tomater och lägg sedan ner räkorna och fräs dem någon minut
Eller de kanske bara är jag som är knasig, men vilka smakperioder man (jag) ofta fastnar i… Alltså ibland är jag väldigt ”tomatig” och lagar mycket köttfärssås med krossade tomater, extra ketchup på och grytor med tomatpuré, buljonger med grönsaker och just TOMATIGA smaker
Blanda med grytan och toppa med parmesan. Häll i vatten, grädde och strimlade tomater. 1500 g färsk fettuccine eller bandpasta. 1hyvlad parmesanost1 Koka upp saltat pastavatten. 3 Lyft ur köttet och lägg i lök och vitlök. Lägg tillbaka köttet, salta och peppra, låt småputtra i cirka 5 minuter. 4 Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen
Ta därför en ordinär pastamed svamp ochbacon. Häll i pasta, svamp, bacon, kokspad och grädde. Fräs några salviablad i grytan, häll på en skvätt grädde och toppa med god ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.